IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI Razvojna agencija Lokve d.o.o. nastoji svoje internetsku stranicu učiniti pristupačnima u skladu s nacionalnim zakonodavstvom kojim se prenosi Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća.
Ova izjava o pristupačnosti primjenjuje se na internetsku stranicu www.ral.hr

Stupanj usklađenosti

Ova internetska stranica je potpuno u skladu s Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora NN17/2019.

Priprema ove izjave o pristupačnosti

Ova je izjava sastavljena 05. siječanj 2024.

Povratne informacije i podaci za kontakt

Ukoliko Vam je potrebna pomoć u korištenju mrežne stranice www.ral.hr, ukoliko do nekih informacije ne možete doći zbog toga što su objavljene u nepristupačnom obliku ili želite prijaviti problem s pristupačnošću kontaktirajte nas na sljedeći način: info@ral.hr , ili na telefon 00385 51 831 255. Službenica za informiranje u Razvojnoj agenciji Lokve d.o.o. je Daniela Marković

Postupak praćenja provedbe propisa

Tijelo nadležno za praćenje usklađenosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora sa zahtjevima pristupačnosti i nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti je Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske. U slučaju nezadovoljavajućih odgovora na obavijest ili zahtjev za povratne informacije o pristupačnosti ove mrežne lokacije, korisnici se mogu obratiti Povjereniku za informiranje:

Povjerenik za informiranje
Trg žrtava fašizma 3 10000 Zagreb
Tel: 01 2099 120
E-mail: ppi@pristupinfo.hr
www.pristupinfo.hr

U Lokvama, 5. siječanj 2024. godine.

Byral

Skip to content